NIETS IS ONMOGELIJK

Sørs werkt al meer dan 30 jaar voor nationale en internationale opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Wij geven merken meerwaarde en zetten ze op een onderscheidende manier in de markt. Opvallend anders, herkenbaar voor je doelgroep en passend bij de manier waarop jij onderneemt. Voor het team van Sørs is niets onmogelijk. Daag ons gerust uit!

Ronald kl

Ronald Scheffel

Eigenaar / Art Director

Ronald Scheffel richtte in 1991 Sørs Branding op. Hij is Creative Director en eigenaar van Sørs Branding. Maar dat laatste moet je vooral niet benoemen: Ronald is geen afstandelijke directeur, hij werkt samen met zijn team, zijn collega’s, en noemt zich liever een strategische meedenker.

Rudi kl

Rudi Onderberg

Art Director

Rudi werkt al 15 jaar voor Sørs en weet ons nog steeds te verrassen. Vaak samen met Ronald aan het sparren; al jaren een goede aanvulling op elkaar. Heel goed in staat om de plaatjes in zijn hoofd te vertalen naar een concept waar geen speld tussen te krijgen valt. Soms eigenwijs, meestal een eigen wijze.

Carrie kl

Carrie Rouland

Grafisch Vormgever

Carrie is al 20 jaar verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van diverse projecten bij Sørs, van begin tot eind. Ze is een Photoshop-, InDesign-, en Illustrator-tijger die onder andere van huisstijlonderdelen, websites, nieuwsbrieven en etiketten een pareltje weet te maken.

Marcel kl

Marcel Wijdemans

Traffic manager

Marcel heeft de touwtjes strak in handen. Weet precies de status van elk project, bewaakt deadlines en koopt scherp in. Marcel is praktisch ingesteld en zorgt ervoor dat iedereen op de juiste tijd, het juiste werk doet. Afstemmen, controleren en bijsturen: laat dat maar aan Marcel over!

Isa kl

Isa Hengeveld

Content en communicatie specialist

Isa is binnen Sørs o.a. verantwoordelijk voor de social media kanalen die we voor klanten bijhouden. Zij stelt social media presentaties samen, maakt contentkalenders en overlegt met de klanten wat er wekelijks gepromoot gaat worden. Daarnaast is ze, na het behalen van haar bachelordiploma, bezig met de master Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit.