Op ambachtelijke wijze snoep maken!

In de suikerbakkerij Doesburg kun je mee kijken hoe zij met antieke snoepwalsen uit 1900 snoep maken op ambachtelijke wijze zoals dat vroeger ook gedaan werd. Ze maken o.a. de enige echte Doesburgse Balletjes en de Doesburgse Hanze Balletjes naar een eigen ontwikkeld recept. Op de dagen dat ze Hak Honing maken ruik je al van ver in de straat welke smaak er die dag in de grote ketel zit. Als je met een groep wil komen kijken neem dan vooraf contact op dan zorgen ze dat er op dat moment ook daadwerkelijk snoep gemaakt wordt. Met alle walsen en rollen met diverse vormen die in de winkel staan kun je wel zeggen dat ze een snoepmuseum op zichzelf zijn!. 

 

 

 

Suikerbakkerij Doesburg 2 1 tiny

 

 

 

 

Voor Suikerbakkerij Doesburg creeërden wij een complete verpakkingslijn. Ook heeft Sørs een beeldmerk neergezet met een gestyleerde afbeelding van Wilfred Hoed, de suikerbakker, om zo het persoonlijke karakter van de suikerbakkerij te onderstrepen. De suikerbakkerij krijgt zo letterlijk een gezicht. Sørs heeft een snoeplijn gecreëerd voor de Hakhoning en een algemene lijn voor hard snoep zoals de Doesburgse Balletjes en de Doesburgse Hanze Balletjes.

 

 

Suikerbakkerij Doesburg 2 2 tiny

 


 

 

Suikerbakkerij Doesburg 2 3 tiny


 

 

 

Suikerbakkerij Doesburg 2 4 tiny

 


 

 

 

Suikerbakkerij Doesburg 2 5 tiny

 


 

 

 

IMG 0014 sfeerfoto kl2 tiny